Pàgina d'inici » El dia 23F: les lluites al carrer! » El dia 23F: les lluites al carrer!

El dia 23F: les lluites al carrer!

FEM-LOS FORA!!! JUNTES PODEM!!!

REUNIÓ de valoració: Dijous 14 de març de 2013, a les 18:30hrs. a Marqués Camposagrado, 22 <M> Paral·lel i Sant Antoni
Des de diferents grups sectorials (educació, sanitat, laboral, antirrepressiu, etc.) i territorials (algunes assemblees de barris i altres llocs) convoquem a la mobilització del 23F a Barcelona amb el lema “Fem-los fora! Juntes podem!” que coincideix amb manifestacions arreu l’estat. Aquesta jornada serà el començament d’una setmana de lluita en la que diversos sectors es mobilitzaran.

Uneix-te a la teva columna, assemblea, col·lectiu o acció descentralitzada i ens trobem el dissabte 23F a les 18:30 a Plaça Catalunya!

– 17hr. Columna Antirepressiva: Passeig de Gràcia/Casp <M> Gràcia

Sortirà de Pg de Gràcia amb C/ Casp, lloc on els mossos d’Esquadra van agredir a Ester Quintana (Metro Pg de Gràcia/ Pl. Catalunya). Participen: OjocontuOjo, StopBalesdeGoma, Plataforma Rereguarda En Moviment, Tanquem els CIEs, PapersPerTothom, Moviment Indignació 15M Sabadell.
Esdeveniment: https://www.facebook.com/events/337125093060899/

– 17hr. Columna Drets Socials i Serveis Públics: Plaça de Pau Vila, 1 <M> Barceloneta

Sortirà de Palau de Mar, Pl. De Pau Vila, 1 (Metro Barceloneta). Participen: Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc, Coordinadora Interzones Docents, CGT Ensenyament, Assemblea Groga de Gracia, Marea Pública de L’Hospitalet (16hr. Ciutat de la Justicia), Acció Social Comunitària, Tancada Clínic, Bressol Rebel·lat, Ecologistes en Acció, Sindicat d’estudiants dels Paissos Catalans, Assemblea docent de Sant Cugat, USTEC, Marea Roja-Cultura en lluita, El Prat contra les retallades, Plataforma 8octubre, Plataforma SOS Cultura, Assemblea Gòtic (16:30  a la Pl. de l’Àngel, <M> L-4 Jaume).

– 17hr. Columna Laboral: Marqués de Campo Sagrado, 22 <M> Paral·lel

Sortirá de Marqués de Campo Sagrado, 22 (Metro Paral.lel). Pariticpen: Plataforma Movistar-Telefònica, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Papers per Tothom, Marea Pública de l’Hospitalet, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), CNT-Catalunya, Co.Bas. Octaveta i calendari de mobilitzacions MWC durant la setmana del 23-28.

També participen les Assemblees de barris: Assemblea Vila de Gracia, Assemblea Sarrià Sant Gervasi, Assemblea 15M Sant Martí de la Verneda, Coordinadora Vallés Occidental, Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample (Columna Laboral), Assemblea de Sants, Assemblea Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts (Drest Socials), Assemblea Nou Barris (Jardinets de Gràcia 17hrs. “Contra el genocidi financer”), Assemblea de Santa Coloma de Gramanet, Assemblea 15M de Poble Sec, Assemblea Gòtic (16:30  a la Pl. de l’Àngel, <M> L-4 Jaume).

A més s´han convocat les següents columnes:

– 17h Columna de la Vila de Gràcia. Jardinets de Gràcia (Metro Diagonal). http://23fgracia.wordpress.com/ Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia. Plataforma €stafabanca. Assemblea Nou Barris (Contra el genocidi financer i la corrupció).

– 16:45 FemBloc: patriarcat i capital aliança criminal! A la Columna Drets Socials i Serveis Públics, molt a prop de la capçalera (Palau de Mar, Pl. De Pau Vila, 1 (metro Barceloneta). http://feministesindignades.blogspot.com.es/

– 16:00 Columna Marea Pública de l’Hospitalet. Ciutat de la Justícia, Gran Via CCC, 111 (s’afegeix a columna Laboral).

Si des del vostre col·lectiu doneu suport a la manifestació i voleu que visibilitzem el vostre punt de trobada o recorregut us demanem que envieu un mail a femlosfora23f@gmail.com per afegir-lo al mapa que estem fent.

23Fcartellpeixos6(1)


Ens estem organitzant per el 23F:
Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP)Assemblea de Personal Interí i Substitut, Assemblea docent interzones, CGT ensenyamentNo paguem (Per un transport públic al servei de les classes populars), Unió de Sindicats de Treballadors de l’Ensenyament de Catalunya (USTEC), Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia, Assemblea de Sarrià Sant Gervasi, Confederació Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Coordinadora Obrera Sindical (COS), Stop Bales de Goma, Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, Ecologistes en Acció Catalunya, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Marea Pública de l’Hospitalet, Ateneu Rebel, Assemblea 15M Sant Martí la Verneda, DASC (Assemblea del sector social i del tercer sector), Coordinadora Vallès Occidental, Sí Soc Rendible de TelefònicaAssemblea de l’Esquerra de l’Eixample, Tancada Clínic, Assemblea Docent de Sant Cugat, Assemblea de Sants, Assemblea de la Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts, Assemblea de Santa Coloma de Gramenet, Assemblea 15M de Poble Sec, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), Bressol Rebel·lat, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Futura-Convergència de les Cultures, Papers per Tothom, Reraguarda en Moviment, Tanquem els CIESMarea Roja-Cultura en lluita, Ateneu Roig, Ojo con Tu Ojo, Moviment Indignació 15M Sabadell, El Prat contra les retallades, Iaioflautes, Assemblea de Nou Barris, Confederació Nacional del Treball (CNT-Catalunya), Sindicat de Comissions de Base (co.bas), CGT-Catalunya, Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB)Plataforma 8octubre, Plataforma SOS Cultura, ArranEndavantEnLluitaRevolta Global, Plataforma €stafabanca, Federación Estatal de Sanidad de la CGT, Feministes Indignades.
 

Anuncis

1 comentari

  1. Carme ha dit:

    Formo part de l’Assemblea Social del Poblenou i us vull donar les gràcies company@s, molt bona difusió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: