Pàgina d'inici » Ens autoorganitzem per el 23F » Ens autoorganitzem per el 23F

Ens autoorganitzem per el 23F

Ens autoorganitzem per el 23F, punts de trobada per barris, col·lectius, assemblees, accions descentralitzades (estem fent mapa).

– 17hr. Columna Antirepressiva: Passeig de Gràcia/Casp <M> Gràcia

Sortirà de Pg de Gràcia amb C/ Casp, lloc on els mossos d’Esquadra van agredir a Ester Quintana (Metro Pg de Gràcia/ Pl. Catalunya). Participen: OjocontuOjo, StopBalesdeGoma, Plataforma Rereguarda En Moviment, Tanquem els CIEs, PapersPerTothom, Moviment Indignació 15M Sabadell.
Esdeveniment: https://www.facebook.com/events/337125093060899/

– 17hr. Columna Drets Socials i Serveis Públics: Plaça de Pau Vila, 1 <M> Barceloneta

Sortirà de Palau de Mar, Pl. De Pau Vila, 1 (Metro Barceloneta). Participen: Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc, Coordinadora Interzones Docents, CGT Ensenyament, Assemblea Groga de Gracia, Marea Pública de L’Hospitalet, Acció Social Comunitària, Tancada Clínic, Bressol Rebel·lat, Ecologistes en Acció, Sindicat d’estudiants dels Paissos Catalans, Assemblea docent de Sant Cugat, USTEC, Marea Roja-Cultura en lluita, El Prat contra les retallades, Plataforma 8octubre, Plataforma SOS Cultura.

– 17hr. Columna Laboral: Marqués de Campo Sagrado, 22 <M> Paral·lel

Sortirá de Marqués de Campo Sagrado, 22 (Metro Paral.lel). Pariticpen: Plataforma Movistar-Telefònica, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Papers per Tothom, Marea Pública de l’Hospitalet, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), CNT-Catalunya, Co.Bas. Octaveta i calendari de mobilitzacions MWC durant la setmana del 23-28.

També participen les Assemblees de barris: Assemblea Vila de Gracia, Assemblea Sarrià Sant Gervasi, Assemblea 15M Sant Martí de la Verneda, Coordinadora Vallés Occidental, Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample (Columna Laboral), Assemblea de Sants, Assemblea Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts (Drest Socials), Assemblea Nou Barris (Jardinets de Gràcia 17hrs. “Contra el genocidi financer”), Assemblea de Santa Coloma de Gramanet, Assemblea 15M de Poble Sec, Assemblea Gòtic (16:30  a la Pl. de l’Àngel, <M> L-4 Jaume).

A més s´han convocat les següents columnes:

– 17h Columna de la Vila de Gràcia. Jardinets de Gràcia (Metro Diagonal). http://23fgracia.wordpress.com/ Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia. Plataforma €stafabanca. Assemblea Nou Barris (Contra el genocidi financer i la corrupció).

– 16:45 FemBloc: patriarcat i capital aliança criminal! A la Columna Drets Socials i Serveis Públics, molt a prop de la capçalera (Palau de Mar, Pl. De Pau Vila, 1 (metro Barceloneta). http://feministesindignades.blogspot.com.es/

– 16:00 Columna Marea Pública de l’Hospitalet. Ciutat de la Justícia, Gran Via CCC, 111 (s’afegeix a columna Laboral).

Si des del vostre col·lectiu doneu suport a la manifestació i voleu que visibilitzem el vostre punt de trobada o recorregut us demanem que envieu un mail a femlosfora23f@gmail.com per afegir-lo al mapa que estem fent.

Suport legal i psicosocial

logo_allargat41

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: