Pàgina d'inici » Calendari de la desobediència

Calendari de la desobediència

Anuncis
El dia que aprovin els pressupostos anirem al parlament! 
només Juntes Podem!

cartell-parlament sense data

juntespodemEscrache

AGENDA DE DIJOUS 10-Oct. JORNADA DE LLUITA SOCIAL

Dijous 10 d’octubre a les 18hrs. [Sanitat] Concentració contra privatització de la Sanitat, Hospital Clínic, Villarroel, 170.

difusio_clinic_0La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) convoca:

El pròxim DIJOUS 10 D’OCTUBRE A LES 18HRS. la ciutadania de Barcelona compromesa amb la sanitat pública, universal i de qualitat està cridada a una gran concentració davant de l’Hospital Clínic a les 18 hores, al carrer Villarroel, 170 per rebutjar la seva privatització.

Des de la Favb convidem totes les associacions de veïns i veïnes a fer difusió de l’acte i a participar en la recollida de signatures.

NO VOLEM LA PRIVATITZACIÓ DE L’HOSPITAL CLÍNIC NI DE CAP ALTRE CENTRE
No volem que facin negoci amb la nostra salut!
Salvem el Clínic

Dijous 10 d’octubre a les 19hrs. Octubre combatiu #LalluitaEduca a la seu del PP, Urgell 249.

A les seus del PP a mostrar el nostre rebuig a la LOMCE. El dia 10 d’octubre, la LOMCE (genial idea del ministre Wert, es posa a votació al congrés). Preveient  majoria absoluta del Partit Popular a l’estat Espanyol, sabem que aquesta llei serà aprovada i per tant patirem un dels pitjors retrocessos en la història de la democràcia. No obstant, no hem de perdre de vista que la LOMCE i la LEC (Llei educativa de Catalunya) són de diferent pare però de la mateixa mare, la dreta neoliberal que imposa decrets a fi de dictaminar sentència als serveis públics del nostre país. Diem no a la LOMCE però també dim ben alt “NO A LA LEC”.
Del 18 al 20 proposem acampades per començar a elaborar una plataforma reivindicativa des de bressol a universitat on quedi per escrit l’escola que volem i també  com ho volem aconseguir 
El dia 24 aprofitarem la vaga educativa com a moment d’obertura política per realitzar accions, piquets i assemblees en finalitzar les manifestacions. 

Dijous 10 d’octubre a les 20hrs. Plaça de Sants. Manifestació: Feixisme ni a Sants ni enlloc!  Sants fa assemblea contra el feixisme.

BWAJInUCQAAEKUQ.jpg large

Dimarts 8 d’octubre a les 18hr. Si Decathlon no compleix, nosaltres desobeïm. Carrer Canuda, nº20.

webcartelldeca8cot2013

Dimecres 25 i Dissabte 28 de setembreAccions unitàries de la campanya #AlertaFeminista #SOSDretalPropiCos. Jo decideixo, jo desobeeixo!

cartellavorta28-INTERNET

Convoquem una campanya internacional de rebuig a la contrareforma de la llei d’IVE i SSR el 28 de setembre, Dia Internacional perla Despenalitzacióde l’Avortament, per fer-los saber que no consentirem cap pas enrere. Les dones sempre hem decidit i ho seguirem fent: sota la dictadura i en suposada democràcia, a la clandestinitat i amb la nova Llei, sense importar-nos la hipocresia amb que s’aborda la interrupció voluntària de l’embaràs. Nosaltres decidim i, si ens neguen la capacitat d’elecció nosaltres desobeirem les lleis patriarcals que coarten la nostra llibertat i exigirem responsabilitats a les formacions i personalitats polítiques responsables d’aquesta involució

Fem una crida a totes les assemblees i organitzacions feministes, assemblees de barri, plataformes i sectors en lluita, a la societat en general a participar en les diferents mobilitzacions de cara a aturar aquesta nova retallada de drets de les dones i de tota la població. Una societat que no respecta la decisió de les dones està atemptant contra els drets de més de la meitat de la població i contra el seu propi futur.

Nosaltres decidim! I si ens neguen la decisió, nosaltres desobeïm!!!

Accions unitàries de la campanya #AlertaFeminista #SOSDretalPropiCos

Des d’ara mateix

[box]Us animem a expressar el vostre rebuig a la reforma anunciada pel Partit Popular i en defensa del Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït dins de la sanitat pública enviant-nos una foto o vídeo amb els lemes #SOSdretalpropicos #Jodecideixo #Jodesobeixo a l’adreça dretalpropicos@gmail.com. Feu-nos arribar també informació de totes aquelles accions que impulseu arreu del territori, per tal de centralitzar la informació.[/box]

Dimecres 25

11h. – Concentració i roda de premsa davant el Departament de Salut, al recinte de la Maternitat a Travessera de Les Corts, amb motiu de la reunió de la Comissió Assessora de Salut Sexual i Reproductiva (CASR) del Govern de la Generalitat. La CASR és el màxim òrgan responsable de l’aplicació de llei d’avortament a nivell català i no es reuneix des de la seva creació en 2010. Exigim-li al Govern dela Generalitat que vetlli pels drets sexuals i reproductius de les dones!

20hr. ACTE POLÍTIC: Lla campanya Independència per Canviar-ho Tot farà un acte en defensa del dret a decidir a l’Avinguda Gaudí.
SI NO PODEM DECIDIR
NO PODEM SER LLIURES.

Passeig Gaudi, Sagrada Família.
Més informació

Dissabte 28

18hr. Concentracions en defensa de l’avortament lliure i gratuït a les Delegacions de Govern (Lleida, Girona, Tarragona, Ses Illes, País Valencià) i seus del PP de tot el territori i manifestació a Barcelona.

Barcelona, 11 de setembre de 2013

Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït

dretalpropicos@gmail.com – Tel. 934 127 161 – @dretpropicos

24 de setembre a les 10hrs. Davant les retallades i les imposicions. Desobeïm per la Mercè! #BoicotMercè Plaça de la Mercè.

juntes1

El passat dijous ens vam trobar diversos col·lectius, sectors en lluita i assemblees de barri a l’assemblea de JuntesPodem i vam decidir sumar-nos a la ja tradicional protesta de les companyes de l’assemblea del 15M del Gòtic. El 24 de setembre, el dia de la Mercè de cada any, les principals “autoritats” del país -municipals, de la Generalitat, militars…- assisteixen a una missa a l’església de la Mercè.

Convidem a totes les assemblees, col·lectius, sectors en lluita i barcelonins i barcelonines emprenyades en general a participar  de la protesta, aportant allò que els hi sembli convenient: pamflets propis, pancartes, cassoles, xiulets…

L’any passat, es van afegir a la protesta la gent de TMB en lluita i les Feministes Indignades, que van fer una performance en defensa del dret a l’avortament i que aquest any inicien una campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït que culminarà el 28 de setembre a les 18hrs. davant de la delegació del govern.

 Enguany, volem repetir la jugada, però amb més força. Els motius per la protesta inicial no han deixat de créixer a tots els nivells. Les retallades, les privatitzacions, desnonaments, atacs als drets laborals i la repressió sindical i social, continuen. L’atur i la precarietat no baixen. La corrupció no cessa. El pla d’(ab)usos arrasa el teixit social de Ciutat Vella.

 Tot deixant clar que no estem en contra de la festa, sinó de les persones i les institucions que apliquen polítiques que ens amarguen i dificulten la vida cada dia, convidem tots els moviments socials i sectors en lluita a aprofitar aquesta concentració d’alguns dels més destacats responsables de les nostres misèries per fer-los arribar en directe el nostre rebuig i la nostra ràbia.

 Fer-ho amb ganes, això també és una festa!

 **Es prega puntualitat doncs la missa comença a les 10.30h i les autoritats entren abans.
Tenim una segona oportunitat a les 11.30h a la sortida de missa.

21 de setembre. Concentració 21S x reclamar SOSTRE, TREBALL, PAPERS I DIGNITAT #som300 http://www.som300.info/

CARTEL21modcatCONCENTRACIÓ del proper dissabte 21 de setembre a les 18 h a Plaça Sant Jaume per reclamar SOSTRE, TREBALL, PAPERS I DIGNITAT per a les persones que han vingut a la nostra terra a guanyar-se la vida i es troben amb un apartheid jurídic i social que no respecta els seus drets més elementals. La justícia social és cosa de totes. Feu-ne la màxima difusió i us hi esperem.

S’ha obert un número de compte per ajudar a sufragar les despeses per obtenir el certificat de penals, passaport i altra documentació imprescindible per a obtenir el permís de residència per part de la Subdelegació del Govern, i que arran de la lluita dels/les habitants de les naus del Poblenou tenim la possibilitat d’aconseguir. Durant tot el mes d’agost i també aquest setembre, els dimarts i dijous, a La Flor de Maig, s’està portant una tasca d’assessorament als sense papers i de control social de les promeses formulades per part de les tres administracions, en gran mesura encara incomplertes. 

El compte de Catalunya Caixa és el 2013 1538 17 0200363520, i s’ha obert per persones representació de l’Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments. Tota la solidaritat serà benvinguda.

Salut i lluita

18 de setembre i cada dimecres a les 10hr. Assemblea de treballadores i treballadors Ciutat de la Justícia

NOUCartellDMCATCJEstem davant d’un setembre històric, on els pobles expressen de forma pacífica els desitjos de llibertat i justícia, nosaltres com sabeu som de lluita constant, perseverant… de resistència, després de la Resistència Estiuenca, els jutjats van iniciar una vaga indefinida el passat dia 4 set i ja porten 7 dies!
L’ATCJ té la responsabilitat de donar suport a totes les vagues, per ser coherent amb els seus principis bàsics, i continuar les protestes per denunciar les retallades realitzades i les futures que vindran… per això cada DMC a les 10:00 continuarem amb les nostres Accions, perquè la Justícia és Nostra!
Us animem a participar, difondre, col·laborar…perquè creiem que és un exercici sa, de lluita i de dignitat, de responsabilitat com a treballadors i treballadores dels serveis públics.
Aquest DMC acció sorpresa a les 10:00.
El twitter: @Acciointerina

14 de setembre, Manifestació Educació i Sanitat, pública i de qualitat, 12hrs. a l’Hospital Sant Jaume de Calella.

Aquell mateix dia, el president Artur Mas inaugurarà l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella. Nosaltres, volem fer-li una petita rebuda en forma de manifestació per donar a conèixer el nostre descontentament.

Organitza: Assemblea Groga Alt Maresme, Comitè d’empresa de l’Hospital Sant Jaume de Calella, Coordinadora sanitat Mataró – Maresme, Assemblea professorat Alt Maresme.

BTfobsJIUAA04sg.jpg large

+ Info. https://www.facebook.com/events/145755908967481/#

Vaga de Transport Sanitari Dies 9,10,11 i 12 setembre

la fotohttps://www.facebook.com/AmbulanciesEnLluita?fref=ts

– Divendres 6 de setembre, [Defensem l’Hospital de Viladecans] Pl. Joan XXIII de Castelldefels a les 12h,

Sortida de l’Hospital de Viladecans a les 11:30h a la porta principal.

Treballadors/es de l’Hospital de Viladecans i de l’àmbit de la sanitat preparen fer-se visible a la Vuelta Ciclista a España, concretament a l’etapa que acaba al Baix Llobregat.

2013.09.06 DEFENSEMHVICS - CARTEL REIVINDICA EN LA VUELTA CICLISTA

+ Info: https://twitter.com/DEFENSEMHVICS

http://defensemhvics.blogspot.com.es/

– Divendres 6 de setembre, AmbulànciesEnLluita, Concentració davant del Tribunal Laboral de Catalunya contra la patronal, a partir de les 9hrs. Roger de Llúria, nº 7 map

2013.09.06 AMBULANCIES EN LLUITA - CONVOCATORIA CONCENTRAC IÓ A LES 9H

+ Info

http://twitpic.com/dbmeod

http://ambulanciesenlluita.wordpress.com/

Divendres 30 d’Agost, [Ambulàncies en Lluita] Sardinada Popular davant de l’Hospital del Mar

Companys, companyes,

Al llarg d’aquest estiu els treballadors i treballadores del transport sanitari, en gran mesura agrupats a la plataforma Ambulàncies en lluita estan duent a terme una lluita en defensa de les seves condicions de treball i en contra de les retallades en aquest servei públic. Entre les mesures de lluita, a part de jornades de vaga, hi ha hagut acampades a l’Hospitalet i Barcelona. Una de les actuacions previstes properament és una sardinada popular que conjuntament organitza l’AVV de La Barceloneta i la plataforma Ambulàncies en lluita. Divendres 30 d’agost a partir de les 10hrs. davant de l’Hospital del Mar

Sardinada Ambulàncies en Lluita+ Info

http://ambulanciesenlluita.wordpress.com/

Dissabte 31 d’Agost, Arribada de la Marxa per l’Educació Pública!

8etapa-31a

cartell-amb-telf-i-nº-de-compte

Del 24 al 31 d’agost

1era Marxa per l’educació pública

La MARXA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA (DE BRESSOL A UNIVERSITAT) ja està en marxa!

Després de veure els ànims que tothom està posant en la 1a marxa per l’educació pública, és un plaer per a nosaltres dir-vos que tot va sobre rodes. Amb l’objectiu de dir prou a l’ofensiva neoliberal i mercantalitzadora que estan vivint les nostres escoles bressol, les nostres escoles, els nostres instituts i les nostres universitats, del 24 al 31 d’agost,  marxarem per l’educació pública.

Amb aquesta marxa volem millorar la coordinació territorial del moviment per l’educació pública, de bressol fins a universitat, i reivindicar una educació pública, lliure de retallades i de precarització, pública, inclusiva, laica i en català. En definitiva, volem en els últims dies de vacances unir forces per començar el nou curs lluitant a favor de l’Educació Pública, una educació, en definitiva,  que sigui del poble i pel poble.

Per tot això fem una crida a l’extensió i la participació en aquesta marxa.

Cada vegada són més i més persones que ja s’han inscrit a la marxa. Inscriu-te tu també clicant aquí: http://assembleagroga.info/marxa/31-2/

Per fer una aportació solidària perquè la marxa sigui possible clica aquí: http://assembleagroga.info/marxa/2013/07/27/bo-dajut-amb-la-educacioenmarxa/

I per conèixer la ruta clica aquí: http://assembleagroga.info/marxa/mapa/

També trobareu a la web el manifest i la programació de les activitats i els actes que es faran.

Aquest dimecres dia 31 de juliol ens trobarem a les 11.00 a la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Obradors 6-10, baixos) per informar a la premsa de la marxa i per reunir-nos per continuar amb l’organització de la marxa.

Fes extensiva la convocatòria i vine tu i moltes més a la marxa per l’Educació Pública!!!!!

Dimarts 23 de juliol, a Pl. Sant Jaume a les 19hrs.

La Meva Vida No Es Negocia Avui #23J 19.30h a Pça S Jaume concentració contra les restriccions en reproducció assistida.

Porque la ley de reproducción asistida sólo nos permite ser madre si tenemos un hombre al lado. Porque niegan la violencia de género llamándola violencia doméstica. Porque a partir de ahora las estadísticas sólo van a contabilizar como violencia de género aquellas lesiones que  conlleven una hospitalización de más de 24h, con las consecuencias legales que esto va a conllevar. Porque quieren cerrar los centros de atención a la mujer. Porque nos han dicho que han paralizado la reforma de la ley del aborto pero, viendo lo que están haciendo, no nos lo creemos.
¡Contra la ofensiva machista, resistencia feminista!
BPxGlZgCIAA9nwD.jpg large

Dimecres 24 de juliol, al carrer Puigcerdà 127 a partir de les 8 del matí

Davant l’imminent desallotjament dels habitats de les naus dels carrers Pere IV i Puigcerdà: L’Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments denuncia la LENTITUD del procés emprès per les administracions i convoca una CONCENTRACIÓ per la Dignitat DEMÀ dimecres a les 8 del matí a les entitats que han donat suport i veïns i veïnes, al carrer Puigcerdà, 127.

concentracic3b3-24j

Convoca: Assemblea Solidària contra els desallotjaments | @asolidriaP9 #són300

Dimarts 9 de Juliol, a Pl Sant Jaume a partir de les 16.30

Us fem arribar el manifest per reclamar una alternativa digna d’habitatge, treball i vida per a les més de 300 persones que malviuen a les naus del Poblenou, i que està previst que siguin desallotjades per ordre de la jutgessa a partir del proper 18 de Juliol. Les organitzacions que decidiu donar suport podeu enviar-me un correu electrònic.
També enviem adjunt el cartell de convocatòria per a la concentració que se celebrarà el dimarts 9 de Juliol a Pl Sant Jaume a partir de les 16.30, coincidint amb la reunió que mantindrem una delegació de les persones afectades i els col·lectius que els hi donen suport amb l’alcalde Xavier Trias a l’Ajuntament a la mateixa hora.

Cartell_concentraci_Sant_Jaume_090713(1)

Dijous 11 de juliol a les 10hrs. al Parlament. Stop bales de goma + Ojo con tu ojo

Aquest dijous 11 a les 10h Stop Bales de Goma i Ojo con Tu Ojo estan citats a comparèixer davant la Comissió d’Estudi dels Models de Seguretat i Ordre Públic i de l’Ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses al Parlament de Catalunya.

Intervindran l’Ester per Ojo con Tu Ojo i el Nicola per Stopbalesdegoma.
Necessiten el nostre suport. Veniu si podeu amb un pegat a l’ull, si no ja us el donem nosaltres.
Ens veiem dijous davant del Parlament.

ojocontuojo + stopbalesdegoma

996799_544384998930035_1765952583_n

– Divendres 28 de juny, a les 20hrs: acció sorpresa a la concentració i assemblea oberta que farem al Parc de Bombers de Cornellà amb els i les companyes treballadores del cos de bombers. També farem sopar popular.

Ni retallades ni repressió! Els pressupostos antisocials no passaran, juntes podem!

bombers

– Dimecres 26 de juny, a les 15:30hrs: concentració al Departament d’Ensenyament per impedir que s’aprovi el nou decret de plantilles.

La senyora Rigau vol aprovar al consell escolar de Catalunya el decret de plantilles!!!!.

Què vol dir això????

Bàsicament que el director de cada centre es converteix en un directiu professional que  gestiona el centre com una empresa privada. Aquest directiu no impartirà classe i perdrà el contacte directe amb els alumnes!!!.

El consell escolar estarà en mans del director i la comunitat educativa no tindrà capacitat de decisió. En poques paraules bye bye a la democràcia als centres!!!!!.

EducacioDecretdePlantilla

– I dissabte 29 de juny, a les 12hrs.  es convoca una concentració-cadena humana contra el procés de privatització de l’Hospital Clínic i per un un model de sanitat i salut Públic, Universal, de Qualitat, sense Exclusions.

Se_Vende_SIMPLE_CAT

– 14 de Maig 19:00 Plaça Catalunya: Presentació de la campanya Aturem els pressupostos antisocials.

262532_10201201206662816_2023736370_nXerrada per contextualitzar:

– Són viables uns pressupostos sense retallades?

– Què passaria si no paguéssim el deute?

– Es pot sortir de l’euro?

Amb: Elena Idoiate (Seminari Taifa), Iolanda Fresnillo (de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute)

  • Presentació de la situació i els futurs reptes a càrrec de diferents col·lectius i sectors en lluita
      • Debat posterior
Anuncis

1 comentari

  1. Pascuali ha dit:

    Concentracio solidaria amb Ester Quintana a un any de l’agressio. Dijous 14-N psg.Gracia/Casp de 20:00h a 21:00h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: